KELEBIHAN ESP BERBANDING PROTEIN SOYA YANG LAIN
Membantu membina dan membaikpulih tisu-tisu badan.
ESP memberi tenaga yang berpanjangan dan membaikpulih sel-sel dan tisu-tisu yang rosak.
Diproses dengan air (bukan dengan bahan kimia) bagi mengekalkan sumber semula jadi isoflavones.
Satu hidangan ESP membekalkan 50% daripada Nilai Harian kalsium untuk menyokong tulang yang kuat.
Indeks glisemik yang rendah membantu mengekalkan paras gula dalam darah(Sesuai untuk pesakit DIABETES)
Shaklee
hanya menggunakan protein soya yang tidak diubahsuai genetiknya, iaitu
Non-GMO (Non-Genetically Modified Organism), dimana ia disahkan melalui
Identity Preservation Program. Program ini memastikan soya yang
digunakan adalah yang terbaik dan dipantau dengan ketat serta dikawal
sejak mula ditanam, dituai hingga diproses.
Tidak mengandungi kolesterol dan laktosa.
Ia
mengandungi semua asid-asid amino yang diperlukan oleh tubuh anda bagi
mengekal tisu-tisu yang sihat, termasuk 9 asid amino penting yang tidak
dapat dihasilkan oleh tubuh dengan sendirinya.
Tidak mengandungi perisa tiruan, pemanis, pewarna dan bahan pengawet.
Jujurnya..
ESP merupakan produk pertama keluaran SHAKLEE yang BV consumed.
Alhamdulillah..sangat berpuas hati dengan perubahan positif yang berlaku..
Masalah haid tidak teratur juga sudah berakhir.
Jujurnya..
ESP merupakan produk pertama keluaran SHAKLEE yang BV consumed.
Alhamdulillah..sangat berpuas hati dengan perubahan positif yang berlaku..
Masalah haid tidak teratur juga sudah berakhir.
No comments:
Post a Comment